2009. augusztus 7., péntek


Üdvözlöm kedves Olvasóm!
Az elmúlt néhány hónapban, mint pénzügyi tanácsadónak viszonylag kevés dolgom volt, hiszen a hitelezés jóformán teljesen leállt, a biztosítási piac is pangott, tehát volt időm gondolkodni. Gondolkodni azon ami velünk és körülöttünk történik: megugró törlesztőrészletek, értéket vesztő nyugdíj megtakarítások, elátkozott banki szerződések, veszélyben lévő munkahelyek. Tények, de felmerült bennem, tehetünk-e valamit ezek ellen, csinálhatunk-e valamit másképp ma, holnap és holnap után mi hétköznapi emberek?

Szerintem: utálatos dolog ami eszembe jutott, de tanulni kellene.
A pénzről alkotott elképzelésünk egyszerű, és teljesen helytálló, ha van elköltjük, ha nincs szidjuk azt aki szerintünk leginkább tehet erről. (A kockázatok és mellékhatások tekintetében nem sorolnám fel kiket, azt meg főleg, hogy hogyan.)
Mi lenne, ha nem kellene senkit szidnunk? A megoldás a kezünkben van!
Tudom, kevés az ideje, sok a baja,de szánjon rá hetente néhány percet, hogy beszélgetünk és tanulunk együtt valami újat a pénzről. Hetente legalább egyszer feldobok ide egy témát, ami a pénz körül forog. Kíváncsi vagyok, Ön hogy látja? Ossza meg tapasztalatait véleményét, szóljon hozzánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése